Missie & Visie

Steeds meer bedrijven ontdekken Vibers. En vervangen hun traditionele materialen van fossiele oorsprong door toepassingen van Vibers. Samen zorgen we voor versnelling van de biobased economy. Ook jouw organisatie kan papier, bioplastics en biobeton gebruiken! Change the script. Join the vibe!

Onze visie

Minder bomen kappen, schoon water en geen plastic in de oceaan. Stel je voor, bedrijven over de hele wereld die werken met Vibers. Bioplastics, bio-beton en duurzaam papier en karton met Vibers. Bedrijven helpen zo hun CO2-emissies te verlagen en helpen bij het creëren van een betere en duurzamere Aarde. Met jouw hulp kunnen we het mogelijk maken.

Vibers gekozen tot Nederlandse Runner Up

Vibers ondertekende de Letter of Commitment ter ondersteuning van de tien principes van de Verenigde Naties Global Compact over mensenrechten, arbeid, milieu en corruptiebestrijding. Vibers werd in 2020 verkozen tot Nederlandse Runner Up!

De toekomst hangt af van wat we vandaag doen. Organistaties die deelnemen aan de Global Compact van de Verenigde Naties delen samen dezelfde overtuiging. Het inrichten en hanteren van processen die zijn geworteld in universele principes dragen bij aan een stabielere en inclusieve mondiale markt die de huidige situatie verbetert en de toekomst transformeert. Deelnemen aan het UN Global Compact sluit naadloos aan bij de cultuur van Vibers.

 


Maasboulevard 100

3063 NS Rotterdam

Tel. 010-8404610

KVK 54617073

Volg ons

  • Worldwide Patent Pending WO 2018182419